Minőségpolitika

Termékeink és szolgáltatásaink minőségének legmarkánsabb fokmérője az atomerőművi biztonsági követelményeknek való megfelelés.

A minőség- és környezeti politika szellemének megfelelően a VISOLA Kft. tevékenységének legfőbb célja a vevői és felhasználói követelményeket teljesítő, megbízható és kiváló minőségű termékek tervezése, fejlesztése és gazdaságos előállítása, továbbá a termékekkel kapcsolatos jó minőségű szolgáltatások nyújtása.

A társaság minőségi és környezeti politikája arra is kiterjed, hogy fejlesztési tevékenysége során – a vevő aktuális igényein túl – folyamatosan követi és felhasználja az élvonalbeli cégek biztonságnövelő és környezetkímélő technikai újításait, és a nemzetközi kutatásokban elért legújabb eredményeket.

Arra törekszünk, hogy a vevőink mindenkori elvárásainak megfelelő, széleskörű szervizzel kombinált termékeket szolgáltassunk, amelyek megbízhatóan működnek a megkívánt teljes üzemidő tartama alatt. E cél érdekében folyamatosan tájékozódunk vevőink igényei, valamint beszállítóink innovációs tevékenysége iránt, és figyelemmel kísérjük a műszaki haladás tendenciáit. Az így szerzett tapasztalatokat hasznosítjuk mind a termékfejlesztésben, mind a minőségirányítási rendszerünk korszerűsítésében. Eközben szem előtt tartjuk tevékenységünk egészének hatékonyságát is, összhangban a partnereink, a tulajdonosok, az alkalmazottak és a környezetvédelem által megkívánt szempontokkal.